lørdag den 30. januar 2010

En ny til samlingen


Så har min kære mand nedlagt endnu et dyr! Problemet er hvor det så skal op at hænge, vi er efterhånden ved at have en samling herhjemme, vil nødig have at vores bolig kommer til at ligne et slagter hus! så kære læsere kreative forslag til hvad man kan gøre med disse modtages gerne. Salg af dem er desværre ikke en mulighed, vist noget med at det giver dårligt jagt-karma! Ikke så let for en vegetar som jeg at forstå.




onsdag den 27. januar 2010

PRIKTEST

Er prikken mon væk??

Blomstret opbevaring

Opbevaringskasser kan man ikke få nok af, så jeg har beklædt nogle Ikea-kasser med dejligt blomstret gavepapir fra House Docter, papiret er fra en tidligere kollektion, så den fåes desværre ikke mere, men skøn er den.

mandag den 25. januar 2010

Hagesmække i sneen

Her i weekenden har den stået på indendøres hygge og lidt kreative sysler. Nogle hagesmække, lidt legetøj og nogle opbevaringskasser er det blevet til. Legetøjet og opbevaringskasserne kommer lidt senere er ikke helt færdige endnu. Men her et par billeder fra sneen, kan simpelthen ikke lade være med at tage billeder udenfor, så skønt med alt den lys sneen giver!


Må tilbage til mine gryder, er virkelig blevet en sand grødmutter efter at Tilde er begyndt at spise, det tager lidt tid, men skønt at kunne tilbyde hende god hjemmelavet grød og mos! God mandag til jer alle:)

torsdag den 7. januar 2010

Lækker strik

I skal forresten lige se hvad Claes' faster har strikke til Tilde, en skøn varm poncho, den er bare så kær. Det tog hende kun 2 dage at lave den, det kan man vist kalde turbo strik. Opskriften har jeg fundet på "Drops garn". Her ligger faktisk rigtig mange gratis strikkeopskrifter.

Sengetøj

Tilde har i julegave fået sig en juniordyne, så jeg har været igang med at sy sengetøj til hende. Dejligt nemt at gå til og hyggeligt at sysle med efter at have været ude og rydde sne. Kan så endnu engang konstatere at en graviditet, fødsel og rollen som hausfrau bidrager til slappe muskler! Svampe-applikationerne har jeg fået inspiration til i sy-bogen nedenunder.



onsdag den 6. januar 2010

I'm in love

I retrobørnetøj, sidst jeg var på biblioteket faldt jeg over denne skønne gamle bog fra 1977. Den indeholder så skønne syopskrifter på børnetøj.

Sad og drømte om at Tilde havde sådan noget tøj, ønskede at jeg var lidt mere ferm til at sy. Når nøden er størst er hjælpen nærmest, var nemlig lige forbi Rappedikke's resteplads og fandt så dette skønne retrobørnetøj:)

Den fedeste jakke, en hjelm made by Rappedikke og smækbukser fra "Ej sikke lej".
Disse lækre ting er Tilde nu blevet den glade ejer af!